A RHEINZINK Magyarországon

RHEINZINK - Nr. 1. titáncink az egész világon

Szeretne kiváló minőségű, garantáltan hosszú élettartamú és karbantartásmentes fémlemez termékeket választani épületéhez? A RHEINZINK cég termékeinek és szolgáltatásaival egy világszínvonalú know-how és egy innovatív technológia előnyeit élvezheti - amellyel valamennyi épület egyedivé és maradandóan elegánssá válik!

Kontakt

RHEINZINK Hungaria Kft.
Budapest
Bogáncs u. 1-3.
1151

Kapcsolat:
E-mail: info(at)rheinzink.hu
Telefon: +36 1 305 0022
Fax: +36 1 305 0023

Szalay László, projekt tanácsadó
E-mail: laszlo.szalay[at]rheinzink.hu
Telefon: +36 20 9294899

 

Különleges, természetes felület

Kizárólag a RHEINZINK lemezek készülnek olyan különleges előpatinásítási eljárással (ilyen például a "prePATINA blue-grey" lemez is), amely se nem bevonati réteg, se nem foszfátozás, vagy más mesterséges színezés, hanem a lemez természetes patináját készíti elő, és amely megjelenésében szinte teljesen megegyezik a természetesen kialakuló patinával.

Letöltések

Az összes prospektust, adatlapot és minden hasznos dokumentumot itt letöltheti.
A RHEINZINK-termékekre vonatkozó kérdései megválaszolásához kérjük, lépjen be letöltési központunkba, és kattintson a megfelelő kategóriára.

Letöltések

Aktuális információkra kíváncsi?

A hírlevél-igénylésem elküldésével igazolom, hogy a jövőben szeretném ha megküldenék számomra a RHEINZINK Hungaria Kft. aktuális hírlevelét. Ha nem szeretnék több hírlevelet kapni, igénylésemet bármikor visszavonhatom.

*Ez az információ szükséges az adatok további feldolgozásához

Partnereink véleménye rólunk:

A "Made in Germany" megjelölés az egész világon a legmagasabb minőséget jelenti. Számomra azt jelenti, hogy számíthatok arra, hogy a jó minőség hosszabb idő elmúltával is biztosított. A természetes alapanyagból, Németországban készülő RHEINZINK-termékek a korszerű gyártás mód és a következetes minőségellenőrzés révén többet nyújtanak, mint amit a szabványok megkövetelnek. Ezek együtt biztonságot nyújtanak számomra is, hiszen végül én is garanciával tartozom a megbízóim felé. Mindez nemcsak arra bizonyíték, hogy használjam a RHEINZINK-termékeket, hanem arra is, hogy ajánljam azokat a megbízóim felé is.

További információkat angolul talál!

rheinzink-logo-black-without-whitespace

You are on our global website.
Would you like to stay on rheinzink.com or visit the local RHEINZINK America website?

Go to RHEINZINK America