RHEINZINK în ROMÂNIA

RHEINZINK - Lider pe piața producătorilor de titan-zinc

Cu ajutorul nostru, beneficiați de învelitori, fațade și sisteme pluviale, direct de la inventatorul procesului de patinare. După cum știți deja- Adevărata patinare este posibilă numai cu RHEINZINK: natural, auto-vindecabil și fără întreținere.

Linia RHEINZINK-prePATINA include materialul prepatinat, pionierul pe piața titan-zincului, direct de la inventatorul procesului de patinare.

Contact

RHEINZINK în ROMÂNIA
Showroom:
Complex CABU54
Calea București, nr.54, et.1, ap.2
Brașov
RO-500365

Saviana Muntean
Relații cu publicul
E-mail: info[at]rheinzink.ro
Telefon: +40 748 774400 

A rămâne pe poziții într-un proces constant de reinventare este o adevărată provocare, la care RHEINZINK participă încă de la început. Deși materialul nostru natural de construcție este pe piață de mai bine de o jumătate de secol, el rămâne unul dintre cele mai inovatoare materiale din domeniul arhitecturii. RHEINZINK a fost întotdeauna un material vizionar, cu caracteristici speciale unice, care deși făcut să dureze pentru generațiile viitoare, își păstrează în permanență tinerețea.

RHEINZINK este cu adevărat la modă. Arhitecții, inginerii și meseriașii au apreciat acest material de construcție natural cu mult timp înainte ca tema construcțiilor durabile să fie adusă în prim plan. Enormul șarm al arhitecturii unei învelitori sau fațade RHEINZINK, impresionează printr-un nou scop, orientat spre creație estetică autentică. Sistemele RHEINZINK introduc un spectru larg, care variază de la tradițional la avant-garde. Nenumăratele posibilități de punere în operă pe care le permite acest material natural, facilitează găsirea soluției perfecte, potrivite oricărui stil și oricărui dicționar de design arhitectural.

Ce spun clienții nostri despre noi:

Termenul „Made in Germany” îl asociez cu calitatea ridicată și testată natural. Calitatea este întotdeauna bună, de asta pot fi sigur. Controlul continuu al calității la RHEINZINK îmi oferă siguranță, pentru că la urma urmei sunt acoperit atât eu, cât și clienții mei. Desigur, este întotdeauna bine dacă un produs este mai bun decât se cere și este fabricat în Germania. Dar acestea sunt mai mult argumente pentru mine, de a folosi produsul. Mai puțin, argumente de vânzare față de client.

Să vă ținem la curent?

Prin trimiterea înregistrării mele la newsletter, confirm că doresc să primesc buletinul informativ RHEINZINK în ROMÂNIA. Pot revoca abonamentul la newsletter  în orice moment.

* Această informație este solicitată pentru procesare ulterioară

Mai multe informații găsiți în limba engleză:

rheinzink-logo-black-without-whitespace

You are on our global website.
Would you like to stay on rheinzink.com or visit the local RHEINZINK America website?

Go to RHEINZINK America