RHEINZINK Sverige

RHEINZINK - Världens nr 1 i titanzink

Du är angelägen om att välja högkvalitativa produkter för en lång livslängd i ditt byggprojekt? Med RHEINZINK som servicepartner drar du nytta av vår omfattande erfarenhet och vårt kunnande samt ett antal beprövade produktlinjer, innovativ teknik och en tilltalande design - så att du kan förvandla varje projekt till ett unikt och igenkännbart projekt!

Contact

RHEINZINK GmbH & Co. KG – Office Sweden
Kari Koskinen
Tillfällavägen 15
43363 Sävedalen

T:  +46 31 7554500
F:  +46 31 7554501
M: +46 70 7968485
kari.koskinen(at)rheinzink.se

 

Den nya produktgruppen - RHEINZINK-GRANUM

Innovativt med hög kvalitet – med GRANUM skygrey och GRANUM basalte utvidgar RHEINZINK sitt produktsortiment med två nya fosfaterade ytor med stark karaktär. Båda är eleganta och moderna i sin design och den matta fosfateringen är beständig, tålig och samtidigt miljövänlig. Allt utfört via en välutvecklad och miljövänlig produktionsmetod. Dessa gråtoner ger materialet sin identitet och skapar modern och tidsenlig arkitektur.

RHEINZINK GRANUM

Får vi hålla dig uppdaterad?

Genom att skicka in min registrering för nyhetsbrevet bekräftar jag att jag vill ta emot RHEINZINK Sveriges nyhetsbrev. Jag kan återkalla abonnemanget för nyhetsbrev när som helst

* Vi behöver dessa uppgifter för vår hantering

Nedladdningar

Alla broschyrer, datablad och användbara dokument kan laddas ner.
Se vårt nedladdningscenter och klicka på respektive kategori för att hitta alla svar och information om RHEINZINK-produkter.

Vad våra kunder säger om oss:

Termen "Made in Germany" kombinerar hög och kontinuerligt testad kvalitet. Jag kan räkna med att kvaliteten är konsekvent. Den ständiga kvalitetskontrollen hos RHEINZINK ger mig säkerhet gentemot slutkund. Naturligtvis är det alltid bra om en produkt är bättre än standardkraven och produceras i Tyskland. Men det här är bra argument för att jag ska använda produkten, mindre försäljningsargument gentemot kunden.

Mer information finns på engelska

rheinzink-logo-black-without-whitespace

You are on our global website.
Would you like to stay on rheinzink.com or visit the local RHEINZINK America website?

Go to RHEINZINK America